Вибираємо керуючу компанію правильно!

Які чинники необхідно враховувати під час виборів керуючої компании?

Всі ми знаємо як непросто утримувати в порядку навіть власну квартиру, а якщо йдеться про великі офісні або промислові приміщення, де уваги вимагає стільки речей, то рішенням стане - керуюча компанія.
Основним завданням такого підрядника є повна підтримка в обслуговуванні об'єкта та надання послуг у режимі 24/7. Для того, щоб послуги були надані якісно та в повному обсязі, потрібно правильно обрати керуючу компанію.

Розглянемо найважливіші фактори, які слід врахувати при виборі правильної організації з управління та експлуатації вашої будівлі.

- Комерційні та промислові об'єкти нерухомості досить складні в обслуговуванні, тому компанія керуюча цим об'єктом повинна мати досвід та дозвіл на проведення певних видів діяльності. Виходячи з вищевикладеного, перше, що варто зробити вивчаючи ринок керуючих компаній, це перевірити чи є у організацій вся необхідна документація, юридичні підстави проводити дані види робіт.  

- З'ясуйте термін роботи на ринку, нові компанії на ринку, хоч і пропонують дешевші ціни, часто ще не мають налагоджених процесів, та механізмів дій у тій чи іншій ситуації, наймають низькокваліфікований персонал. Найкраще вибирати підприємство, що працює на ринку не менше 5 років.
 

Варто вивчити який досвід обрана вами компанія має у цій сфері діяльності, з якими компаніями працювали, як довго. Варто також дізнатися скільки об'єктів знаходиться в організації в обслуговуванні на даний момент, так як це може відігравати не останню роль як послуги, наприклад, послуги з прибирання.

- Обов'язково запитайте у вибраної вами організації комерційну пропозицію та детально вивчіть її. Зверніть увагу на пропоновані види робіт, на їх систематичність та вартість.

- Вивчіть систему лояльності, знижки, бонуси, акції, обговоріть з майбутніми партнерами, можливість надання персональної знижки на певні види робіт для вашого підприємства.

- Поцікавтеся кваліфікацією персоналу, тим які роботи компанія виконує самотужки, а які передає підряднику.

- Дізнайтеся яким обладнанням користується підприємство, які засоби та технології використовує, яку продукцію використовують, наскільки вона безпечна і т.д.

- Перед укладенням договору, обов'язково обговоріть усі юридичні аспекти роботи, погодьте дії у разі непередбачених та аварійних ситуацій, домовтеся про відповідальність за виникнення подібних прецедентів.

- Договоріться про систематичність надання звітів про роботи, що проводяться на об'єкті, а також про заплановані та необхідні моменти.

Компанія Об'єкт Сервіс - ваш ідеальний партнер в управлінні та обслуговуванні ваших промислових та офісних приміщень.
Взявши на себе колосальний перелік робіт, наша організація дає можливість Вам сфокусуватися на основному напрямі діяльності та не відволікатися на нюанси пов'язані з експлуатацією об'єкта!