Чотири корисні рекомендації для прискорення прибирання будинку

Ваш будинок виглядає як повний кошмар останнім часом? З брудними стільницями, заплямованими поверхнями, скупченнями журналів та газет, порожніми пляшками та банками, розкиданими по всьому будинку речами? Ну, якщо це так, спочатку постарайтеся зрозуміти причину безладдя.

Найчастіше, це масштабність робіт з прибирання або брак часу змушують пропускати процедуру прибирання. Якщо Ви рідко прибираєте або прибираєте тільки тоді, коли чекаєте на гостей, це безсумнівно додасть роботи.

Ось список незамінних порад експертів клінінгової компанії " Об'єкт-сервіс" прибирання приміщень – вони допоможуть вам максимально швидко упорядкувати вашу квартиру або будинок.

1. Розставте пріоритети

Для початку швидко озирніться навколо. Визначте найбільш проблемні ділянки та працюйте над ними у пріоритетному порядку. Крім того, усунення безладу (сортування білизни та одягу, викидання старих речей) у більшості випадків зробить простір зручнішим для роботи. При правильному плануванні ви повністю контролюєте процес та виконаєте його швидше.

2. Організуйте простір

Побіжно погляньте на всі поверхні. Покладіть на місце або викиньте речі, які видаються недоречними, такі як рекламні буклети, газети, гори одягу, пульти дистанційного керування тощо. Перш ніж почати пилососити, підмітати, мити підлогу, зверніть увагу на те, щоб предмети меблів були переміщені зі своїх звичайних місць дислокації.

Крім того, заберіться на полицях, розташувавши предмети в потрібному місці та порядку. Гарний початок – наполовину готове. Отже, почніть з відчищення підлоги і завершіть верхніми полицями в кухонних шафах і шафах.

3. Використовуйте потужні засоби для чищення

Ви також можете значно скоротити час прибирання, завдаючи на брудні ділянки найсильніших засобів. Клінінгова фірма "Об'єкт-сервіс" рекомендує повністю органічні та біорозкладні продукти для досягнення безпечних та практичних результатів. Такі продукти не тільки прискорюють процес очищення, але й запобігають виникненню багатьох проблем зі здоров'ям, спричинених агресивними хімічними речовинами.

4. Різниця поверхонь

Ознайомтеся з різними поверхнями та очистіть їх відповідно до відповідних схем. Це дозволить заощадити час та збільшити загальний обсяг прибирання.

Килими: дороге майно, натуральний килим від дверей до дверей накопичує багато пилу і волосся протягом багатьох років використання. Однак делікатний та різноманітний характер тканини ускладнює її очищення.

Складність роботи пояснює, чому незліченну кількість людей довіряють дорогі речам професійним клінінговим компаніям в Одесі.

Однак, якщо ви хочете виконати це завдання самостійно, спробуйте м'який розчин, приготований за допомогою спиртового розчину та солі. Після висихання зовнішнього шару солі видаліть надлишок солі пилососом.

Ванна кімната і кухонні поверхні: Жир і бруд, зібрані на кухонних приладах і в кутах, мабуть, найскладніше піддаються обробці. Використання розчину харчової соди на поверхні, проте, перетворює важку роботу на здійсненну.