Свята - час збирання

Святковий сезон – це смачна їжа та веселе проведення часу з сім'єю. На жаль, коли деякі з нас думають про свята, ми уявляємо купи страв, напружений графік роботи та турботи про те, як розважити гостей. Свята – чудовий привід для відпочинку! Не дозволяйте обов'язкам з розваг гостей та прибирання перешкодити чудово провести час.

Використовуйте цей список для організації ваших завдань. Якщо можливо – залучіть всіх членів сім'ї. Якщо ж немає ні часу, ні бажання займатися прибиранням – звертайтесь до професіоналів, компанія "Об'єкт-сервіс" надає клінінгові послуги експертного рівня за вигідними цінами в Одесі.

Підготовка до свята

Вам не потрібно виділяти на прибирання чотири або шість годин поспіль. У найближчі кілька днів, що передують святу, забирайтеся в будинку поступово, щоб розподілити навантаження.

Залучіть до роботи всіх членів сім'ї, включаючи дітей, які вже досить дорослі для допомоги вдома.

Почніть з коридору та передпокою, щоб створити достатньо місця для верхнього одягу гостей.

Наступного дня виділіть трохи часу для прибирання ванної кімнати та туалету.

Далі прибирайте вітальню, спальні та будь-які інші зони, з якими можуть доторкнутися ваші гості.

Подумайте про те, щоб купити нові серветки з мікрофібри та швабру.

Прибирання після свят

Сезон свят означає, що є досить багато часу, щоб провести його з сім'єю та друзями. Але для господарів святкових вечірок це також означає багато прибирання після відходу гостей.

Попрощайтеся з непотрібними подарунками, не дозволяйте їм додати додатковий безлад у ваш будинок після свят. Якщо гості наполягають на тому, щоби принести подарунок, попросіть принести їжу, яка сподобається всім. Або, якщо це буде доречно, подумайте про те, щоб віддати ці подарунки комусь зі знайомих або колег про роботу. Постсвяткове прибирання буде простіше без цих зайвих речей.

Коли знімаєте гірлянди, ви заощадите собі час на наступний рік, якщо приберете їх одним простим трюком: оберніть гірлянди навколо шматка картону або картонної трубки для паперових рушників, щоб легко розплутати їх у наступному сезоні .

Вчасно приберіть ялинку. Легше прибрати після вечірки, якщо Вам не потрібно турбуватися про те, що соснові хвої поширюватимуться по дому.

При необхідності – замовте в Одесі хімчистку дивана або меблів.