Що ви повинні знати, коли наймаєте клінінгову компанію

Хто матиме доступ до мого будинку?

Єдиними людьми, які мають доступ до вашого будинку, є призначені нами працівники. Їхні дані перевірені, вони навчені всім необхідним навичкам. Ми намагаємося направляти тих самих професіоналів щоразу, щоб ви завжди знали, хто працюватиме у вас вдома.

Чим користуються працівники під час прибирання в будинку?

Щоб ваш будинок, сім'я та наші працівники не стикалися з небезпечними речовинами, ми використовуємо екологічно чисті та безпечні засоби для чищення при проведенні еко-прибирання.

Так! Кожен із наших співробітників пройшов перевірку даних та проходить реєстрацію в компанії, щоб переконатися, що вони є єдиними співробітниками у вашому будинку.

Ваш персонал навчений певним стандартам?

Програму спеціального навчання проходить кожен наш прибиральник. Щоб гарантувати, що кожен співробітник відповідає вашим потребам та високим стандартам, ми використовуємо власні чек-листи з прибирання.

Як мені дізнатися, які послуги будуть надані?

Ви можете ознайомитися з нашим чек-листом, зв'язавшись з менеджером, або ми зателефонуємо вам, якщо ви залишили заявку на прибирання вдома онлайн.

Як ви можете гарантувати, що робота виконана добре? Як ви контролюєте якість ваших співробітників?

Наша команда слідує стандартному чек-листу на додаток до нашого внутрішнього навчання. Ми також проводимо довільну перевірку якості, щоб переконатися, що всі наші команди регулярно виправдовують ваші очікування.

Що робити, якщо я не задоволений вашим обслуговуванням?

Якщо ви незадоволені нашими послугами, повідомте нам про це, і ми з радістю вирішимо будь-які проблеми в міру наших можливостей.

Чи я повинен надати обладнання для прибирання та засоби для чищення?

Ні, ми принесемо все, що потрібно!