Підтримка чистоти в будинку з тваринами

Одне з найменш улюблених завдань власника домашньої тварини - утримувати будинок у чистоті з очевидних причин - домашні тварини дійсно часто забруднюють його. Ви напевно любите своїх маленьких товаришів-тварин, але навіть найтерплячіший господар може засмутитися через шерсть тварин, що залишилися на меблів. Що робити для утримання в чистоті будинку з тваринами? Найняти клінінгову фірму в Одесі!

Всі, у кого є домашня тварина, знають, як важко утримувати будинок в чистоті з усім хутром, який залишає пухнастий друг щодня, тому вам може знадобитися допомога в прибиранні будинку. На щастя, ми створили список порад щодо прибирання, щоб зберегти ваш будинок свіжим та охайним:

Мити якомога частіше

З брудними домашніми тваринами, у тебе не може бути чистого будинку. Крім щотижневої ванни, чистіть і мийте тварин якнайчастіше, як мінімум - лапи після прогулянок на свіжому повітрі.

Пилосос для прибирання приміщень

Переконайтеся, що ви придбали якісний пилосос з хорошим фільтром і потужною щіткою, що всмоктує, для видалення вовни. Пилососити кожен день – якщо ваш собака чи кішка сильно линяють.

Ролік для ворсу

Роліки для ворсу та вовни є обов'язковим атрибутом для кожного власника домашньої тварини. Вони здатні прибрати практично будь-яку поверхню, навіть найменші частинки вовни, і є чудовим способом швидко очистити ваші меблі.

Немає бруду біля дверей

Тримайте рушник поруч із дверима для витирання лап, щоб переконатися, що собаки не принесуть бруд після прогулянки. Ви також можете поставити біля воріт килимок і навчити тварин чекати, поки ви будете забиратися.

Оновлення дивана

Можливо, настав час оновити ваш існуючий диван, особливо якщо ви не можете виштовхнути вашу собаку з дивана. Неправильний матеріал може поводитися як магніт для вовни, містити небажані запахи. Використовуйте шкіру або щільні тканини, вибираючи новий диван, в ідеалі того ж кольору, що і ваші тварини. Якщо ви не можете дозволити покупку нового дивана, додайте покривало чи чохол на диван.

Чисті речі для домашніх тварин

Ліжка для тварин, іграшки та все інше, що призводить до сильного запаху собаки, необхідно часто мити. Перевірте, чи придатні вони для прання чи ні. Проводьте процедуру чищення сонячним днем і дайте висохнути на вулиці, щоб допомогти знищити погані запахи.

Циркуляція повітря в приміщенні

Постійно присутні запахи свійських тварин? 10-хвилинний сеанс свіжого повітря з відкритого вікна – чудово працює для дезодорації повітря у приміщенні навіть у холодні зимові дні.

Якщо ви живете з тваринами, вам може бути важко справлятися з ситуацією. Крім того, не всі власники мають час щодня утримувати свої будинки в ідеальному стані. Тому є відмінний вибір для будь-якого власника домашніх тварин в Одесі. найняти професійну службу прибирання «Об'єкт-Сервіс». Зв'яжіться з нами для отримання детальної інформації.