Поради щодо миття пластикової натяжної стелі

Натяжне полотно для обробки стелі - це конструкція, закріплена на пластиковому або алюмінієвому профілі під стелею. Полотно може бути виготовлене як із тканини, так і з полівінілхлориду. Натяжні стелі користуються величезною популярністю завдяки гарному зовнішньому вигляду та неймовірній кількості вибору дизайну.

Але за такою стелею потрібен спеціальний догляд, щоб він довго радував своїм виглядом, де б він не був встановлений, тому рекомендується звертатися до клінігової компанії в Одесі.
Перш за все варто розуміти, що натяжну стелю слід мити тільки в разі потреби. якщо він справді забруднений. Пил видаляти краще сухою м'якою ганчірочкою, і робити це слід регулярно, щоб пил на ньому не накопичувався. Такі стелі у вітальнях, спальнях і коридорах миття, як правило, не потребують, за винятком позаштатних ситуацій.

Але на кухні та у ванній кімнаті справи з натяжними стелями йдуть зовсім інакше. На стелі, підвішеному на кухні, часто осідає кіптява, яка виникає при приготуванні їжі. У ванній кімнаті чимало неприємностей можуть завдати вапняних відкладень, якщо вода жорстка, а мешканці будинку не дуже акуратно приймають душ.
Вихід із такої ситуації – оперативно прибирати забруднення безпосередньо після готування чи водних процедур. Чим більш запущені плями на натяжній стелі, тим складнішим стає завдання очистити його без шкоди для його крихкої поверхні.

При миття натяжної стелі в жодному разі не можна використовувати абразивні або агресивні хімічні засоби, жорсткі ганчірки та губки. це залишить розлучення та подряпини на поверхні. З цієї причини слід знімати всі кільця і браслети з рук перед тим, як приступити до прибирання. Якщо ви очищаєте натяжну стелю за допомогою пилососа, варто дуже акуратно регулювати його потужність. Крім цього, не варто наближати щітку пилососа впритул до полотна, щоб не пошкодити його.

ОБ'ЄКТ СЕРВІС - довір чистоту професіоналам!!!