Вигідний клінінг

Чи розумно економити на чистоті?

У кризовий період, дуже гостро стоїть питання економії, мінімізації витрат. Часто керівники переглядаючи статті витрат, бачать виділені кошти на таку статтю як клінінг, і недовго думаючи вирішують найняти прибиральницю, заощадивши на прибиранні офісу, торгового об'єкта чи будь-якого іншого комерційного приміщення.

Але чи справді це економія?
Якщо поглянути на проблему ширше, можна побачити, що професійні клінінгові послуги вирішують цілий комплекс завдань, а не тільки проблему чистої статі.< br />
По-перше це добре навчений персонал, який реагує на всі запити клієнта і працює за добре налагодженими методами з використанням передових технологій і що має навички роботи з технікою, обладнанням і правильно використовує хімічні засоби для очищення всіх необхідних поверхонь.

По-друге, клінінгові компанії часто мають у своєму арсеналі спеціальну збиральну техніку, необхідну для прибирання великих промислових об'єктів, і незамінну при підтримці чистоти великих торгових точок та торговельно-розважальних центрів.
Коштує таке обладнання недешево, а купувати та обслуговувати її, власнику комерційних площ влетить у чималу копійчину.
Звичайно такі агрегати можна взяти в оренду, але тоді доведеться наймати спеціальний персонал, який вміє працювати з даною технікою, а чи дешевше це?

У третіх керівні компанії, що займаються клінінгом використовують професійні засоби для чищення, які не шкодять здоров'ю персоналу, і як наслідок не ведуть до зниження продуктивності роботи. Крім того, професіонали зазвичай використовують у своїй роботі десятки різних порошків, кремів, паст, спреїв, гелів і т.д, що мають вузьке призначення. Вартість таких наборів сягає десятків тисяч гривень.

У четвертих при правильному обслуговуванні, своєчасному прибиранні та моніторингу основних засобів, збільшується термін їх експлуатації, а своєчасна заміна розхідників не призведе до передчасного дорогого ремонту обладнання замовника.

Керуюча компанія Об'єкт Сервіс знає як важлива чистота на підприємстві!

Послуги клінінгу не тільки підтримають чистоту ваших об'єктів та продуктивність роботи персоналу, а й заощадять ваші кошти.