Наше обладнання для клінінгу – те, з чого починається професійне прибирання в Одесі.

Організація ефективної роботи клінінгу базується на 3 речах:

  •  уміння враховувати складність робіт та особливості приміщення для підбору оптимальної кількості працівників та інвентарю;
  •  правильне складання плану прибирання та розбиття його на етапи;
  •  виборі відповідного обладнання для майбутнього прибирання.

Детальніше про наше обладнанняhttps://o-s.com.ua/cleaning /our-equipment

Часто генерального прибирання, відмивання фасадів та наведення порядку в квартирах після будівельників працівникам клінінгу доводиться мати справу з кількома типами забруднень. Це може бути чорний грибок, іржа, липкі плями від їжі, нагар і жир, що в'ївся. При цьому варто враховувати, що виведення того ж жиру на емальованій поверхні та на тканині потребує різного підходу.

Концентровані засоби для виведення плям не підійдуть для очищення відфарбованих натуральних тканин з льону, бавовни або шовку. На них маслянисті плями легше та безпечніше вивести пором. У той самий час для шкіри її штучних аналогів видалення плям пароочистителем протипоказано, т.к. може витравити декоративну фарбу.

Якщо профани звикли не надавати таким моментам значення, то клінінгової компанії «Об'єкт Сервіс» справи ведуться інакше. До технологій прибирання та обладнання ми належимо дуже уважно. Якщо вас цікавить прибирання в Одесі з вивіреним та зваженим підходом – ndash; не витрачайте часу і звертайтеся до нас.

На що звернути увагу при виборі клінінгової компанії

Крім цін на клінінгові послуги із прайсу на сайті компанії можна дізнатися, який набір базових та додаткових послуг вона надає. Хімчистка килимів та м'яких меблів зазвичай іде окремою послугою при замовленні генерального прибирання. Також окремо виносяться озонування та деодорування приміщень, відмивання натяжної або навісної стелі.

Перед укладенням угоди враховуйте необхідність підключення до прибирання особливого обладнання обладнання для клінінгу  від типу покриття для підлоги. Для домашньої підлоги з плитки буде цілком достатньо роторного полотера. Він компактний і з ним легше маневрувати у вузьких проходах. Невисокий профіль насадки дозволяє заводити миючий диск під меблі.  В той же час при прибиранні у великих торгових або виставкових залах, на клубних танцмайданчиках ефективніше і швидше впорається машина для підлоги.

Клінінгове обладнання: плюси та мінуси

Машини для чищення та відмивання плям заощаджують найцінніше – час наших клієнтів. Крім того, вони спрощують боротьбу з найстійкішими видами забруднень. Пароочисники ефективні у виведенні бризок жиру та промислових олій на чутливих тканинах. Апарати високого тиску ефективно очищають твердий наліт із іржі та вапна.

Разом із гарною продуктивністю дані апарати вимагають регулярного та частого догляду. В АВД потрібно періодично чистити фільтр на подачі води, звільняти бак від миючого засобу, не кажучи вже про систематичне т/з. Такі витрати з лишком окупають великий термін служби професійного клінінгового обладнання.

Як вибрати обладнання для клінінгу

Вам не обов'язково самостійно розумітися на тонкощах роботи та призначенні існуючих апаратів для прибирання. Наш консультант знає досконало, з якими типами килимів або твердих підлогових покриттів краще впорається техніка. Він проінструктує працівників перед виїздом на об'єкт, і вони підготують комплект з відповідних миючих насадок та засобів для чищення.

Типи обладнання, які у нас представлені

Займаючись прибиранням в Одесі протягом більше 10 років, ми віддаємо перевагу визнаним виробникам спеціалізованої техніки для прибирання. Основний аргумент на їх користь – відмінні показники ефективності та довговічність, гнучкість налаштування та регулювання продуктивності, економна витрата миючих засобів та води. Крім цього, професійне клінінгове обладнання відрізняє продумана конструкція. Вона відкриває доступ до більшості розхідників і вузлам, які найбільше потребують заміни.

Апарати високого тискуKarcher та Ehrle

Їх застосовують для зовнішнього очищення фасадів, сходів, під'їзних та садових доріжок, воріт. АВД універсальні для очищення будь-яких поверхонь. Відрегулювати розпилювач можна як для агресивного вибивання бруду з кам'яних та облицьованих плиткою цоколів, так і дбайливого відмивання пластику і металу на навісах і огородженнях.

ВАЖЛИВО: Щоб використана вода не накопичувалася і не створювала незручностей, поруч повинні бути грати зливи або водосток.

Апарат для миття висотних фасадівWFP

Прилад є портативною насосною станцією з фільтрами-деіонізаторами і може підключатися до звичайного побутового водопроводу. З його допомогою оператор легко дістане від землі до вікон на висоті 7-го поверху (25 м). Перевага очищення фасад деіонізованою водою у повній відсутності розлучень. Очищена за технологією DI2 вода активніше знімає стійкий бруд і вуличний пил.

Двотурбінний пилососValet Aqua 75 та парогенератор STICOMBY 3500

Пилосос Valet Aqua пристосований для вологого та сухого прибирання, чим відмінно підходить для приміщень, як з ворсистими, так і твердими підлогами. STI COMBY 3500 генерує суху пару з температурою 180 °С, яка швидко знезаражує оброблювані ділянки без використання хімічних очищувачів. Він чудово справляється з підтриманням чистоти та гігієни на кухні, у медичних кабінетах та ванній кімнаті. При цьому не менш добре очищає жорсткі килими та щільну оббивку м'яких меблів. У комплекті до пароочисника є декілька видів насадок, у тому числі для важкодоступних місць.

Озонатор повітря EcoSystems OZP-20

При еко-прибиранні та боротьбі з неприємними запахами ми пропонуємо озонування. Апарат OZP-20 швидко та без використання дезінфікуючих розчинів санує приміщення. Очищення озоном буде корисним у місцях, де часто знаходяться люди з хронічними захворюваннями дихальних шляхів (астма, бронхіти, алергії).