4 поради щодо створення запашної атмосфери

У будинку із запахом свіжості завжди є щось особливе. Хоча це одна з найдрібніших деталей у житті, вона має величезне значення, коли ви повертаєтеся додому. Свіжі та приємні запахи не лише дають позитивну енергію, а й знімають стрес.

Для того, щоб створити такий ефект у будинку, спочатку необхідно очистити всю квартиру та видалити всі неприємні запахи.

Якщо у вас недостатньо часу для проведення генерального прибирання квартири, ви можете найняти спеціалістів "Об'єкт-Сервіс". Ми можемо навести лад у кожному куточку, а також усунути всі неприємні запахи, використовуючи натуральні запахи. Але ви також можете наповнити свій будинок свіжим ароматом за допомогою деяких натуральних компонентів, які усувають всі неприємні запахи.

Творчий підхід

Проявіть креативність і зробіть банки, наповнені ароматом для дому. Все, що вам потрібно зробити, це налити киплячу воду, додати палички кориці, скибочки апельсина, сушені яблука та ще кілька інгредієнтів на ваш вибір у банку.

За цим особливим рецептом весь будинок буде наповнений ароматом квітки, а також справить враження на домовласника, якщо ви закінчите свій термін оренди.

Використовувати соду

Вірите чи ні! Харчова сода є одним із тих натуральних інгредієнтів, які можуть усунути всі неприємні запахи за лічені секунди. Багато професійних засобів для чищення використовують соду для видалення неприємних запахів.

Все, що вам потрібно зробити, це посипати дві ложки соди на дно вашого сміттєвого бака, перш ніж покласти в нього пакети. Ви також можете використовувати той самий лайфхак для знищення неприємних запахів у холодильнику.

Ефірні олії

За лічені секунди приготуйте домашній освіжувач, зроблений на замовлення, використовуючи улюблену ефірну олію. Порожню банку заповніть содою та кількома краплями ефірної олії (лимонна, апельсинова, лавандова, рожева, сандала та ін.).

Не забудьте про отвори в кришці і тримайте цю банку на столі. Вона працюватиме як натуральний освіжувач повітря з ароматичним ефектом і наповнить Ваш будинок приємним запахом.

Ароматичні свічки

Якщо ви поспішайте або не вистачає часу на рукоділля, купіть ароматичні свічки на місцевому ринку. Це один із найпростіших способів надати будинку приємного та свіжого запаху.

Рада: Ви можете купити ароматизовані свічки лотоса, лимона та ін.