Три поради щодо прибирання квартири

Заберіть зайве

Прибирання – чудовий час для покупки додаткового кошика для білизни. Виділіть один день на те, щоб очистити стільниці, робочі столи, кімнати та коридор від безладу. Відкрийте шафу, викид або віддайте на благодійність одяг, який більше не підходить, і акуратно організуйте те, що залишилося.

Це допоможе звільнити місце та полегшити пошук речей, які можуть знадобитися вам у повсякденному житті. Ви будете здивовані тим, як багато ви зможете розмістити в невеликому гардеробі, після того, як організовуєте його. Після того, як ви закінчите, переконайтеся, що повернули предмети, що залишилися, на їх місце, адже найчастіше прибирання однокімнатної квартири вільного місця небагато.

Почніть з місць, що часто ігноруються

Пил, сміття та бруд можуть накопичуватися в будь-якому місці вашої квартири. Хитрість у запобіганні цьому полягає в тому, щоб переконатися, що ви прибираєте скрізь. Це означає, що ви повинні будете знайти місця і області у вашій квартирі, які часто не беруться до уваги при прибиранні. Деякі місця включають вентиляційні отвори, кондиціонер, витяжки в санвузлі, електроніку, книжкові полиці та самі книги, вимикачі світла, дверні ручки під раковиною, за холодильником, сміттєві баки.

Секрет прибирання цих ділянок полягає у переміщенні предмета з його первісного місця знаходження, ретельному прибиранні та поверненні його до місця, де його було взято. Повторіть цю процедуру для всього, що є у квартирі.

Мийте вікна в похмурий день

При прибиранні трикімнатної квартири – вибирайте миття вікон у похмурий день. Причиною цього є те, що коли сонце світить яскравіше, важко побачити розлучення. Крім того, сонце занадто швидко випаровує розчин, що чистить.

Замість того, щоб просто витирати внутрішню частину вікна, відкрийте вікна, щоб почистити та видалити ті стійкі забруднення та плями, на усунення яких у вас немає часу. Після цього візьміть вологу щітку і перемістіть її зверху вниз, щоб отримати більш бездоганну чистоту. Обов'язково просушіть вікна чистою сухою тканиною або папером і протріть жалюзі, щоб закінчити роботу.