Натуральні засоби для чищення

3 простих способів дезінфікувати ваш будинок за допомогою натуральних засобів для чищення

Використання природних і нетоксичних засобів для дезінфекції вашого будинку може здатися складним завданням, але ви будете здивовані, дізнавшись, що це досить-таки просто. Фактично, більшість натуральних антибактеріальних дезінфікуючих засобів зазвичай доступні на кухні і набагато дешевше, ніж засоби для чищення з схожими властивостями на хімічній основі.

Окрім цінника, природні засоби для чищення нешкідливі для вашого здоров'я і абсолютно безпечні для навколишнього середовища. Ось чому все більше людей і відомі компанії еко-клінінгу в Одесі «Об'єкт- Сервіс» використовують натуральні засоби для чищення.

Ось деякі дуже ефективні природні миючі засоби, які ви можете легко використовувати, щоб зберегти ваш будинок бездоганно чистим. Давайте розглянемо:

1. Як прибрати плями з килимів

Видалення плям з килима - важка робота, але цілком під силу кожному. Люди зазвичай шукають професійне чищення килимів, тому що у професіоналів є досвід, технічні знання, екологічні засоби для чищення та сучасне обладнання, щоб вирішити це завдання без проблем. Тим не менш, ви також можете виконати прибирання самостійно та підтримувати гігієну свого будинку за допомогою наступних натуральних інгредієнтів.

Що вам потрібно?

  • оцет
  • харчова сода
  • вода
  • щітка
  • пилосос
  • пульверизатор

Процедура очищення:

Перш за все, повністю покрийте забруднену поверхню харчовою содою.

Потім приготуйте половину суміші води та оцту в пульверизаторі.

Розпиліть суміш з оцтом та водою на забруднену поверхню, на якій вже є харчова сода. Харчова сода утворюватиме піну при контакті із сумішшю, але не турбуйтеся.

Дайте розчину осісти на пляму мінімум на три години.

Тепер використовуйте щітку, щоб очистити пляму, але переконайтеся, що ви не тиснете сильно, це може пошкодити волокна вашого килима.

Дати килиму висохнути протягом ночі.

Наступного ранку у вас залишиться лише харчова сода на килимі.

Використовуйте пилосос для очищення від залишків соди.

2. Як почистити плитку та дерев'яну підлогу

Якщо ви вважаєте, що тільки комерційні засоби для чищення можуть чистити різні поверхні будинку, вам слід гарненько подумати ще раз. Якщо ви не знаєте, то кахель та дерев'яні підлоги можна очистити за допомогою невеликої кількості оцту та води.

Що вам потрібно:

  • вода;
  • оцет;
  • пульверизатор;
  • відро;
  • шматок тканини/ганчірка.

Процедура очищення

Зробити розчин із води та оцту. Візьміть близько однієї чашки оцту, змішайте його із 4 л теплої води.

Якщо ви працюєте на невеликій ділянці, використовуйте лише частину розчину, залишки Ви можете зберегти для майбутнього використання.

Якщо хочете, можете додати пару крапель ефірної олії.

Візьміть пульверизатор і заповніть резервуар розчином. Тепер вам потрібно розпорошити та протерти підлогу, але переконайтеся, що ви не перестаралися з розчином на дерев'яних підлогах.

Зрештою, використовуйте чисту та суху тканину, щоб витерти зайву вологу на підлозі. Будьте обережні - нещодавно вимиті підлоги можуть бути трохи слизькими.

3. Як видалити цвіль і мильну піну з душу та ванни

Люди наймають професійних прибиральників, щоб відмити душ та ванну. Фахівці використовують сучасне обладнання та новітні методи, щоб зробити ванну кімнату кришталево чистою.

Тим не менше, ви також можете очистити його за допомогою натурального домашнього засобу для чищення. Воно може бути не таким же потужним, як комерційні засоби для чищення, але все ж досить хорошим, щоб відчистити ванну.

Що вам потрібно:

  • вода;
  • рідкий миючий засіб для посуду;
  • серветка з мікрофібри;
  • оцет;
  • пульверизатор;
  • воронка або мірна склянка.

Процедура очищення:

Насамперед розігрійте чверть склянки оцту в мікрохвильовій печі або на плиті.

Потім налийте оцет у пляшку за допомогою лійки, щоб не обпектися.

Тепер додайте|добавляйте| рідке мило для посуду (чверть склянки) і обережно струсіть його, щоб правильно перемішати. Його не можна зберігати (оскільки потрібно гарячий оцет), тому вам слід починати з невеликої кількості і додавати більше, якщо це необхідно.

Розпиляти розчин ретельно на уражені поверхні. Переконайтеся, що він повністю покритий, і розчинник повинен залишатися на ураженій ділянці.

Тепер дайте розчину відстоятися протягом 40-50 хвилин.

Змийте розчин, використовуючи шматок тканини та води.

Підсумки

Завжди бажано найняти професіоналів по прибирання будинку в Одесі, якщо ви шукаєте комплексну прибирання . Однак якщо ви хочете зробити прибирання самостійно, завжди вибирайте натуральні засоби для чищення, які ви можете швидко приготувати вдома. Ці продукти дуже корисні, зберігають довкілля в чистоті і, найголовніше, зовсім не шкідливі для вашого здоров'я.