Викриття 5 міфів про прибирання будинку

Наймання прибиральників може призвести до крадіжки

Домовласники найбільше піклуються про те, чи можуть вони довіряти людині, яка збирається увійти в їхній будинок вперше. І не дивно. Зрештою, прибиральник отримає доступ до кожного куточку будинку і в результаті отримає уявлення про особисте життя людини. Ну про це не потрібно турбуватися. Професійні прибиральники не витрачатимуть час на стеження та пошук схованок! Вони зосередяться на своїй роботі, щоб бути максимально ефективними і заробити гроші чесною працею. Ви можете вибрати послуги з прибирання будинку в Одесі, щоб отримати найкращі результати за короткий термін .

Пральні машини самоочищаються

Це поширена помилка, тому що пральна машина призначена для прання речей, але їх також необхідно чистити. Багато людей залишають свій одяг у пральній машині довго після прання, що може викликати затхлий запах, який потім переходить на ваш одяг. Тому необхідно проводити щомісячний цикл очищення, щоб зберегти функціональність вашої пральної машини та зберегти свіжий запах усередині.

Надмірне прибирання може вплинути на якість килима

Цей міф, ймовірно, створений кимось, хто шукав особливо ефективну техніку чищення килимів. Однак реальність така, що бруд і пил, які залишаються і накопичуються на килимі, можуть завдати більше шкоди, ніж прибирання пилососом. Ви повинні бути обережні, коли пилососите чутливі покриття для підлоги, такі як килими ручної роботи з натуральних матеріалів і східні килими. Ви ніколи не повинні пилососити надто довго в одному місці.

Миття підлог

Швабра піднімає бруд, який залишається на ньому. Це лише частково правда, адже коли ви витираєте бруд і знову обполіскує швабру в брудній воді для повторного використання, підлога залишиться брудною. Зміна води після прибирання однієї кімнати повністю прибере бруд.

Всі "зелені засоби для чищення" безпечні у використанні

"Еко-чистячий засіб" може ідеально чистити вашу підлогу - це лише частково міф. Ви повинні знати, що не всі "зелені кошти" безпечні для використання у вашому домі. Завжди краще прочитати етикетку засобу перед його використанням, адже воно може не підходити для певного виду поверхні. ви отримаєте чітке уявлення про те, з чого воно зроблено, і ви зможете судити, чи безпечніше використовувати цей продукт чи ні.